Gastronómia

Spoznajte nádherný región Štiavnických vrchov podľa chutí! Či už ide o originálne sezónne špeciality alebo o domácu klasiku, kde pri príprave vždy kladieme dôraz na čerstvosť a sezónnosť surovín. Snažíme sa pracovať s produktmi aj z lokálnych fariem alebo dokonca z vlastnej výroby.

Šéfkuchár Robert Hudák v hoteli Salamandra

Dohľad nad menu a správny chod kuchyne zabezpečuje špičkový šéfkuchár – Robert Hudák.

Prvé kuchárske skúsenosti nadobudol na výletnej lodi. Roky sa zdokonaľoval vo varení pod vedením špičkových šéfkuchárov. Neskôr sa stal sám šéfkuchárom a viedol vlastnú kuchyňu na lodi. Jeho kroky následne viedli do rezortu Salamandra. Pri varení sa rád učí a zdokonaľuje v novodobej gastronómii, ale vždy sa vracia k jednoduchosti, kráse a dobrej chuti jedla.