Kuchár

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

  • príprava teplých a studených jedál aj inovatívnou formou varenia,
  • flexibilita práce v rôznych sekciách kuchyne,
  • zodpovednosť za čistotu pracovného prostredia,dodržiavanie hygienických zásad,
  • úzka spolupráca so šéfkuchárom pri vyhotovovaní a zostavovaní nových jedál,
  • kontrola príjmu a výdaja tovaru,zodpovednosť za skladové zásoby.

Plat: nástupný plat 900 EUR brutto + príplatky za prácu v sobotu, nedeľu, sviatky. /finálna úroveň platu môže dosiachnuť 900€ v čistom a tiež závisí od individuálnych schopností a skúseností vybraného kandidáta + prehodnotenie platu po skúšobnej dobe//

Osobnostné zručnosti: pracovitý teamový hráč, chuť pracovať a zlepšovať sa v odbore, komunikatívnosť, flexibilita, zodpovednosť. Ostatné požiadavky: hygienické minimum, práca v tíme.

Ponúkame: v prípade potreby zamestnanecké ubytovanie a stravovanie. Možnosť využitia skipasov pre stálych zamestnancov. Školenia a profesionálny rozvoj. Práca pod taktovkou skúseného šéfkuchára.

Životopisy posielajte e-mailom na chef@salamandrahotel.sk.