Sous chef
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
- zastupuje šéfkuchára v jeho neprítomnosti
- vedenie tímu kuchárov na smene
- príprava teplých a studených jedál aj inovatívnou formou varenia
- flexibilita práce v rôznych sekciách kuchyne
- zodpovednosť za čistotu pracovného prostredia,dodržiavanie hygienických zásad
- úzka spolupráca so šéfkuchárom pri vyhotovovaní a zostavovaní nových jedál
- kontrola príjmu a výdaja tovaru,zodpovednosť za skladové zásoby
Plat: 1300€ brutto + príplatky za prácu v sobotu, nedeľu, sviatky. /finálna úroveň platu závisí od individuálnych schopností a skúseností vybraného kandidáta – prehodnotenie platu po skúšobnej dobe/
Osobnostné predpoklady a zručnosti: hygienické minimum, práca v kolektíve.
Ponúkame: V prípade potreby zamestnanecké ubytovanie a stravovanie. Možnosť využitia vstupov do wellness a skipasov. Friends & family rate na služby a ubytovanie v hoteli. Školenia a profesionálny rozvoj.
Životopisy posielajte e-mailom na prevadzka@salamandrahotel.sk.