Sous chef

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

  • zastupuje šéfkuchára v jeho neprítomnosti
  • vedenie tímu kuchárov na smene
  • príprava teplých a studených jedál aj inovatívnou formou varenia
  • flexibilita práce v rôznych sekciách kuchyne
  • zodpovednosť za čistotu pracovného prostredia,dodržiavanie hygienických zásad
  • úzka spolupráca so šéfkuchárom pri vyhotovovaní a zostavovaní nových jedál
  • kontrola príjmu a výdaja tovaru,zodpovednosť za skladové zásoby

Plat: 1300€ brutto + príplatky za prácu v sobotu, nedeľu, sviatky. /finálna úroveň platu závisí od individuálnych schopností a skúseností vybraného kandidáta – prehodnotenie platu po skúšobnej dobe/

Osobnostné predpoklady a zručnosti: hygienické minimum, práca v kolektíve.

Ponúkame: V prípade potreby zamestnanecké ubytovanie a stravovanie. Možnosť využitia vstupov do wellness a skipasov. Friends & family rate na služby a ubytovanie v hoteli. Školenia a  profesionálny rozvoj.

Životopisy posielajte e-mailom na prevadzka@salamandrahotel.sk.